Acasa Revista Presei Revista presei, 13 iul: Autonomie de 540 km pentru Tesla Roadster 3.0. Jaguar Land Rover dezvolta masini autonome in off-road

Revista presei, 13 iul: Autonomie de 540 km pentru Tesla Roadster 3.0. Jaguar Land Rover dezvolta masini autonome in off-road

de Adrian Mitrea

Revista Presei

O serie de teste realizate de americanii de la IIHS dezvaluie erori de conceptie a farurilor pentru majoritatea SUV-urilor compacte de pe piata. Din 21 de masini testate, niciuna nu a primit calificativul maxim, iar jumatate au cel mai slab rating posibil, potrivit AutoMarket.ro.

Skoda Octavia este de 5 ani de zile, consecutiv, cel mai bine vandut model de import din Romania. Cu un numar de peste 20.000 de unitati livrate din 2011, modelul Octavia a devenit preferatul romanilor in ceea ce priveste modelele importate, relateaza informatiiauto.ro.

Compania de drumuri raporteaza „in acte” marja de profit de 30%, titreaza Ziarul Financiar.

In ciuda accidentului mortal, soferii continua sa foloseasca Tesla Autopilot fara sa fie atenti la drum, anunta voom.ro.

Tesla Roadster 3.0 se bucura de o autonomie de 540 km, noteaza autoplay.ro.

Compania Jaguar Land Rover se implica si mai adanc in dezvoltarea tehnologiei de rulare autonoma. Acum, ei ies de pe sosele, dezvoltand un sistem autonom de recunoastere a terenului din fata, scrie AutoExpert.ro.

Lasa un comentariu