Acasa Evenimente Sfarsit de saptamana dedicat masinilor clasice. Curse cu modele retro la Academia Titi Aur si expozitii in Bucuresti

Sfarsit de saptamana dedicat masinilor clasice. Curse cu modele retro la Academia Titi Aur si expozitii in Bucuresti

de Adrian Mitrea

Masini de competitie (sursa - 0-100.ro)

Sfarsitul de saptamana 8-10 iulie se anunta savuros pentru fanii automobilului in general si admiratorii masinilor clasice in special. In zilele de sambata si duminca se tine Retromobil Fest – un festival ce include curse cu masini retro, un targ si o expozitie cu masini clasice si alte obiecte colectionabile. Competitiile se tin la Academia Titi Aur, iar expozitiile “Fabricat in Romania” si “Antebellum” se tin in Parcul Lumea Copiilor, respectiv Garajele Leonida din Bucuresti.

Ideea de festival nu este noua pentru Retromobil Club Romania, insa acesta este primul an in care s-a ajuns la masa critica necesara pentru a organiza un festival in adevaratul sens al cuvantului.

In zilele de 9 si 10 iulie pe circuitul de la Academia Titi Aur au loc competitii cu masini de epoca: Retromobil Gran Prix. In trecut acest eveniment s-a tinut pe pista de karting din Pipera-Tunari, insa acum s-a mutat pe circuitul lui Titi Aur deoarece spatiul este mai mare, iar conditiile oferite publicului pot si semnificativ mai bune, spun organizatorii.

Detalii despre ce se intampla sambata si duminica la Retromobil Fest in incinta Academiei Titi Aur poti vedea pe site-ul oficial al evenimentului. Merita retinut ca intrarea pentru o persoana costa 10 lei pentru o zi si 15 lei pentru ambele zile, iar copiii cu varste de pana la 12 ani pot intra gratuit.

In Bucuresti, tot parte a Retromobil Fest, se tine atat expozitia Fabricat in Romania (sambata, 9 iulie, in Parcul Lumea Copiilor, intre orele 09:00-10:30), aflata la a cincea editie, cat si expozitia Antebellum (duminica, 10 iulie, in fata Garajelor Leonida, pana la ora 11:30), aflata la 12-a editie.

Lasa un comentariu