Acasa Curiozitati Dacia a depasit pragul de 4 milioane masini vandute. Marele Picnic Dacia din Franta a strans din nou peste 10.000 de oameni

Dacia a depasit pragul de 4 milioane masini vandute. Marele Picnic Dacia din Franta a strans din nou peste 10.000 de oameni

de Adrian Mitrea

Marele Picnic Dacia 2016 (sursa - Dacia)

Dacia a livrat masina un numarul 4 milioane unui client din Franta, Denys Charrasse, iar momentul a fost marcat la Marele Picnic Dacia care se tine anual langa Paris – eveniment la care participa intre 10.000 si 15.000 de oameni. Editia din acest an este a 8-a, iar la intalnire au participat 11.212 oameni.

Un model Dacia Duster pregatit special pentru aceasta ocazie a servit drept suport pentru semnaturile si mesajele participantilor.

Dacia se comercializeaza in prezent in 44 de tari, iar succesul marcii pe piata franceza este impresionant, aceasta fiind cea mai mare piata de desfacere pentru marca Dacia.

In Franta Dacia ocupa in acest moment cea de-a cincea pozitie in topul vanzarilor de automobile, iar Sandero este, si in acest an, cel mai vandut model catre clientii francezi persoane fizice.

Cea de-a opta intalnire a clientilor Dacia din Franta a fost din nou un succes, o mare sarbatoare ce a culminat cu un concert energizant al unuia dintre cei mai populari artisti francezi ai momentului, Christophe Willem. Peste 11.000 de participanti s-au reunit duminica, 26 iunie, pe Domeniul Courson, pentru Marele Picnic Dacia 2016. Prin acest eveniment de anvergura, reprezentantii francezi ai marcii sustin comunitatea de clienti Dacia.

Pentru a intelege mai bine amploarea si semnificatia Marelui Picnic Dacia poti citi un reportaj interesant AICI, realizat dupa intalnirea din 2014.

Lasa un comentariu