Acasa Romania Probleme de familie: Volkswagen Passat si Skoda Superb cu trapa din sticla, rechemate in service

Probleme de familie: Volkswagen Passat si Skoda Superb cu trapa din sticla, rechemate in service

de Adrian Mitrea

Volkswagen Passat Variant (sursa - Volkswagen)

Masini Volkswagen Passat Variant (break) si Skoda Superb III comercializate in Romania sunt rechemare in service din cauza unor probleme cu trapa din sticla. In total este vorba despre 37 unitati Passat si 10 Superb, cele doua modele fiind cunoscute pentru multiplele repere pe care le au in comun.

“Volkswagen AG a constatat faptul ca la autovehiculele Passat Variant cu trapa panoramica glisanta si rabatabila electrica dintr-un anumit interval de fabricatie exista posibilitatea depasirii valorilor prescrise legal pentru limitarea fortei la inchiderea trapei panoramice glisante/rabatabile, cu cheia autovehicului (functia de inchidere Confort). Pentru a evita posbile accidentari prin strivire la ichiderea trapei panoramice glisante/rabatabile cu cheia autovehiculului este necesara dezactivarea functiei de deschidere si inchidere Confort trapei. In resti, utilizarea trapei panoramice glisante/rabatabile electrice este in continuare posibila, fara restrictii”, a anuntat producatorul.

Reprogramarea functiilor din cheie ale masinii dureaza circa 30 de minute.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant.

AICI poti vedea toate campaniile de rechemare facute de producatorii auto, pe piata din Romania.

Lasa un comentariu