Acasa Porsche Aproape 1.000 de Porsche Cayenne din Romania sunt rechemate in service din cauza pedalelor

Aproape 1.000 de Porsche Cayenne din Romania sunt rechemate in service din cauza pedalelor

de Adrian Mitrea

Cayenne S Diesel (sursa - Porsche)

Rechemarea in service anuntata recent de Porsche, care vizeaza pedalele a 409.477 unitati Porsche Cayenne, genereaza in Romania un recall pentru 951 de masini. Problema este relativ simpla: exista riscul ca o siguranta tip saiba elastica de la pedale sa fi fost montata incorect.

„La autovehiculele Porsche Cayenne dintr-un anumit interval de fabricatie exista posibilitatea ca o saiba elastica de pe suportul lagarului pentru pedale sa se desprinda din pozitia sa de blocare ca urmare a proceselor de asamblare. In acest caz este posibil ca actionarea pedalei de frana sa fie afectata”, a anuntat Porsche.

Saiba elastica va fi verificata, iar in cazul in care este pozitionata incorect va fi inlocuita si montata corespunzator. Intreaga operatiune dureaza circa 20 de minute.

Sunt vizate modele Porsche Cayenne produse intre anii 2011 si 2016.

Problema a fost descoperita in urma verificarilor interne din cadrul producatorului auto si a fost remediata pe loc pentru modelele care au iesit de pe lina de fabricatie din acel moment incoace.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant.

AICI poti vedea toate campaniile de rechemare facute de producatorii auto, pe piata din Romania.

Lasa un comentariu