Acasa Nissan VIDEO: Renault Twizy primeste sigla Nissan

VIDEO: Renault Twizy primeste sigla Nissan

de Adrian Mitrea

Nissan New Mobility Concept (sursa - Nissan)

Renault Twizy Z.E. se pare ca va ajunge peste ocean sub sigla Nissan, iar marca japoneza frate de alianta cu Renault testeaza terenul pentru acest vehicul neconventional. Nissan New Mobility Concept este de fapt un Renault Twizy Z.E. deghizat, aratat pentru prima data in 2010 in postura de concept, iar acum au demarat testele pentru a vedea interesul clientilor.

Masina se poate bransa astfel la orice priza de 220 V. Bateria se incarca complet in 3 ore si 30 de minute. Avand o autonomie certificata UTAC de 100 km in ciclu urban ECE-15, vehiculul poate parcurge orice oras de la un capat la celalalt. Modelul este prevazut cu echipamente specifice vehiculelor electrice: sistem de recuperare a energiei de franare, tablou de bord cu afisare pentru econometru, autonomie, indicator baterie si eco scoring.

Dotarile standard de confort si siguranta includ: airbag frontal, frane cu disc pe toate rotile si imobilizator electronic codat, centuri de siguranta, sistem de dezaburire si pre-echipare audio, tapiterie rezistenta la apa, doua torpedouri si doua spatii de depozitare in spate (31 litri, respectiv 55 litri).

Dotarile optionale includ sistem de usi cu deschidere verticala, jante din aliaj usor, acoperis panoramic, senzori de parcare si multiple posibilitati de personalizare.

In cazul lui Twizy sunt disponibile doua variante: Twizy Urban 45 (cvadriciclu usor, 5 CP) si Twizy Urban 80 (cvadriciclu greu, 17 CP).

Lasa un comentariu