Acasa Porsche Porsche cauta in Romania ingineri si a deschis o subsidiara in Cluj pentru acest lucru. Ce trebuie sa stii ca sa lucrezi pentru Porsche

Porsche cauta in Romania ingineri si a deschis o subsidiara in Cluj pentru acest lucru. Ce trebuie sa stii ca sa lucrezi pentru Porsche

de Adrian Mitrea

Porsche 918 Spyder (sursa - Porsche)

Porsche Engineering Group GmbH din Germania isi extinde activitatile de inginerie pentru servicii de mobiltate, iar in acest sens a fost infiintata firma Porsche Engineering Romania SRL in Cluj-Napoca, iar recrutarile au inceput. “Cluj-ul ne va ajuta sa impingem inainte digitalizarea masinii”, a anuntat Porsche.

In comunicatul de presa oficial Porsche spune ca Romania si orasul Cluj-Napoca se numara printre cele mai inovative regiuni din Europa cand vine vorba de cercetare si dezvoltare pentru software.

Sediul central al Porsche Engineering Group GmbH este in orasul german Weissach.

Primele anunturi pe site-urile cu locuri de munca au inceput deja sa apara in ceea ce priveste ocuparea posturilor in cadrul Porsche Engineering Romania SRL din Cluj-Napoca. Porsche cauta ingineri pentru sasiuri, motoare, calitate si simulari in bucla inchisa.

Zona de Vest a Romaniei s-a dezvoltat mult in ultimii ani pe segmentul cercetarii si dezvoltarii pentru industria auto, iar intre companii mari precum Continental si Draexlmaier se duce o lupta continua pentru noii angajati. Acum a aparut si Porsche in peisaj.

Anunturi Angajare Porsche Engineering Romania SRL (sursa - newsletter e-jobs)

Lasa un comentariu