Acasa Renault Noul Renault Megane Estate vine in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva

Noul Renault Megane Estate vine in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva

de Adrian Mitrea

Renault Megane Estate GT (sursa - Renault)

Versiunea de caroserie break a celei de-a patra generatii Renault Megane este gata de lansare, iar premiera va avea loc la Salonul Auto de la Geneva (3-13 martie). Acest Renault Megane Estate va fi primul break compact cu directie pe toate cele patru roti (4CONTROL).

Francezii de la Renault sunt deocamdata zgarciti in detalii si se rezuma la a anunta ca noul Renault Megane Estate are cea mai mare podea de incarcare din segment. Asadar, cu un portbagaj anuntat ca fiind “cel mai lung”, este de asteptat ca ca volumul sa fie mare.

Versiunea de top, Megane Estate GT, la fel ca si varianta hatchback cu indicativul GT, are un interior mai sportiv si elemente sportive la exterior, inclusiv esapament special vizibil si difuzor de aer.

Noul Renault Megane afiseaza acelasi limbaj de design ca modelul Talisman.

Noul Megane are o garda la sol mai redusa fata de generatia anterioara, este mai lat si are si un ampatament mai mare, consolele fiind si ele mai scurte (bot mai putin plonjat, rotile spate mai aproape de colturile masinii).

Megane GT, versiune speciala disponibila inca de la lansare, ofera o bara de protectie fata redesenata pentru a exprima mai multa sportivitate. Integreaza o gura de aerisire mai larga si grila frontala in forma de fagure. In spate, design-ul noului Megane GT este subliniat de cele doua evacuari cromate ce continua design-ul sportiv al partii din fata si incadreaza un difuzor venit din universul Formula 1.

Renault Megane Estate va concura pe piata cu modele precum Volkswagen Golf Variant, Opel Astra Sports Tourer si Ford Focus Wagon.

Renault Megane Estate GT (sursa - Renault)

citeste AICI toate stirile legate de Salonul Auto de la Geneva 2016

Lasa un comentariu