Acasa Revista Presei Revista presei, 26 ian: Bentley Bentayga are 9 clienti in Romania. Fiat 500L al lui Papa Francis, scos la licitatie

Revista presei, 26 ian: Bentley Bentayga are 9 clienti in Romania. Fiat 500L al lui Papa Francis, scos la licitatie

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Numarul kilometrilor de autostrada va creste de la circa 700 km in prezent spre 800 km spre finalul anului si chiar spre 1.000 km in ultimul trimestru din 2017 daca nu vor aparea noi probleme care sa blocheze constructia acestora, potrivit unui raport al Companiei Nationale de Autostrazi si Dru­muri Nationale din Romania (CNADNR), relateaza Ziarul Financiar.

Bucurestiul se afla pe locul 5 in intr-un top mondial al oraselor cu cele mai mari probleme de trafic rutier, cu o intarziere de 103 ore pe an la o calatorie medie de 30 de minute. Astfel, Capitala a fost devansata doar de Instanbul (110 ore), Mexico City (110 ore), Moscova (109 ore) si St. Petersburg (104 ore), arata un studiu realizat de TomTom, citat de Wall-Street.ro.

Noua romani si-au comandat cel mai scump SUV din lume: Bentley Bentayga. Cota Romaniei pe 2016 e deja epuizata, scrie Automarket.ro.

BMW a deschis o noua uzina in China, titreaza informatiiauto.ro.

Kia are in plan crearea unei derivate Rio GT, anunta autoplay.ro.

Fiat-ul Papei Francis, scos la licitatie, titreaza voom.ro.

Lasa un comentariu