Acasa Romania Volvo rechema in service mai multe modele din cauza ca instrumentele de bord pot arata mai mult carburant in rezervor decat e de fapt

Volvo rechema in service mai multe modele din cauza ca instrumentele de bord pot arata mai mult carburant in rezervor decat e de fapt

de Adrian Mitrea

Volvo S60 Cross Country (sursa - Volvo)

Un total de 132 automobile Volvo din Romania, diverse modele, sunt rechemate in service deoarece indicatorul pentru carburant poate functiona eronat si deficitul de combustibil ar putea sa nu fie semnalizat corect in bord. Sunt vizate in principal masini diesel cu motor turbo diesel cu 5 cilindri.

Modelele vizate de aceasta campanie de rechemare in service sunt Volvo S60, Volvo S60 Cross Country, Volvo V60, Volvo V60 Cross Country, Volvo XC60, Volvo V70 si Volvo XC70.

In total este vorba despre 132 de masini comercializate in Romania. Proprietari au fost invitati la service prin scrisori de rechamare.

In cazul in care sunteti proprietarul unui automobil Volvo si il suspectati de probleme, dar nu ati fost chemat la service, este indicat sa luati legatura cu cel mai apropiat dealer.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service, remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant.

AICI poti vedea toate campaniile de rechemare facute de producatorii auto, pe piata din Romania.

Lasa un comentariu