Acasa Siguranta Auto Volkswagen Caddy, rechemat in service pentru ca poate porni cand folosesti telecomanda de inchidere centralizata

Volkswagen Caddy, rechemat in service pentru ca poate porni cand folosesti telecomanda de inchidere centralizata

de Adrian Mitrea

Noul Volkswagen Caddy (sursa - Volkswagen)

Un total de 260 de autovehicule Volkswagen Caddy din Romania sunt rechemate in service deoarece motorul acestora poate porni la actionarea telecomenzii pentru inchidere centralizata, fapt care poate genera situatii periculoase daca transmisia este lasata intr-o treapta de viteza si nu pe liber.

“La autovehiculele Caddy cu transmisie manuala si fara instalatie Start/Stop dintr-un anumit interval de fabricatie exista posibilitatea ca imbinarea cu surub la masa din zona pragului de pe partea stanga a autovehiculului sa nu fi fost efectuata in mod corespunzator. Pot sa apara diferite inregistrari de defect legate de sistemul electric. In cazul cel mai nefavorabil, la actionarea telecomenzii motorul poate sa porneasca automat, ceea ce duce la deplasarea autovehiculului daca este cuplata o treapta de viteza. Pericol de accident”, a anuntat Volkswagen.

Reparatia dureaza circa 30 de minute si presupune verificarea si, dupa caz, se corecteaza momentul de strangere a imbinarii cu surub la masa.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service, remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant.

AICI poti vedea toate campaniile de rechemare facute de producatorii auto, pe piata din Romania.

Lasa un comentariu