Acasa Bentley O noua expresie a luxului in interioarele auto: finisaje din piatra by Mulliner, in masinile Bentley

O noua expresie a luxului in interioarele auto: finisaje din piatra by Mulliner, in masinile Bentley

de Adrian Mitrea

Finisaje din piatra by Mulliner (sursa - Bentley)

Bentley introduce in acest an in paleta cu optiuni pentru interioarele masinilor sale finisaje din piatra create de Mulliner – divizia care se ocupa de personalizarea masinilor marcii de lux britanice.

“Acest finisaj inovator utilizeaza cea mai noua tehnologie in domeniul finisajelor din piatra pentru a da o nota de conteporaneitate si lux, utilizand un produs natural format acum peste 200 de milioane de ani”, a anuntat Bentley.

Ardezia si cuartul sunt materialele noi pe care Bentley le aduce in automobile, sursa fiind cariere din Rajasthan si Andhra Pradesh (India). Sectiunile de piatra sunt desprinse din bucati mai mari si intarite cu fibra de sticla si rasina. In cele din urma sunt taiate si finisate manual de echipa Mulliner in Crewe, Marea Britanie, unde este uzina Bentley.

Finisajele cu piatra au o grosime de 0,1 mm, ceea ce inseamna ca sunt usoare si stravezii, astfel incat pasagerii sa se bucura de o ambianta interioara speciala.

Noile finisaje sunt disponibile in patru culori (Galaxy, Autumn White, Terra Red si Copper) pe modelele Bentley Continental si Bentley Flying Spur.

Finisaje din piatra by Mulliner (sursa - Bentley)

Lasa un comentariu