Acasa Foto FOTO: Noul Mercedes-Benz Clasa E isi dezvaluie interioriul si se anunta gata de lansare in 2016

FOTO: Noul Mercedes-Benz Clasa E isi dezvaluie interioriul si se anunta gata de lansare in 2016

de Adrian Mitrea

Mercedes-Benz Clasa E (sursa - Mercedes-Benz)

Noul Mercedes-Benz Clasa E se lasa descoperit pe bucati, astfel ca producatorul auto premium german a publicat un set de fotografii cu interiorul masinii si a anuntat primele detalii despre aceasta. Noul Clasa E are doua ecrane pe bord, iar volanul integreaza butoane touch-sensitive – o premiera intr-un automobil. Pleiada de tehnologii se anunta impresionanta.

Mercedes-Benz spune ca soferii noului Clasa E vor putea controla diverse functii ale masinii direct de pe volan, prin gesturi pe care le fac cu degetele in zona touch-sensitive.

Cele doua ecrane din bord – unul pentru panoul cu instrumente si celalalt pentru sistemul de infotainment – au o diagonala de 12,3 inch si rezolutie 1920 x 720 pixeli. Instrumentele de bord proiectate pe ecranul din spatele volanului poate avea trei teme de design: Classic, Sport si Progressive.

In ceea ce priveste iluminarea interiorului, sistemul cu LED ofera 64 de culori.

Sistemul audio de top este furnizat de Burmester si are 23 boxe cu structura din fibra de sticla. Subwoofer-ul (400W) are propria lui incinta acustica in portbagaj, avand un volum de 25 litri. In ansamblul sau, sistemul are o putere de 1.450W.

Si tehnologia farurilor cu LED a evoluat pe noul Clasa E, acum integrand MULTIBEAM LED. Stopurile standard au tehnologie mixta cu LED si becuri incandescente, iar optional sunt disponibile stopuri doar cu tehnologie LED.

Mercedes-Benz Clasa E (sursa - Mercedes-Benz)

Lasa un comentariu