Acasa Revista Presei Revista presei, 7 dec: Volkswagen ar putea sacrifica Bentley si Lamborghini. Renault se intoarce in F1 in 2016

Revista presei, 7 dec: Volkswagen ar putea sacrifica Bentley si Lamborghini. Renault se intoarce in F1 in 2016

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Antares Group, care reuneste mai multe companii cu actionariat romanesc din Ramnicu Valcea, inaugureaza prima statie de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (GNCV) din tara noastra. Costurile pentru alimentarea unei masini cu acest combustibil sunt cu 50% mai mici fata de carburantii clasici, scrie Wall-Street.ro.

Volkswagen este pregatita sa garanteze imprumjutul de 20 de miliarde de euro primit de la banci prin vanzarea unor branduri precum Bentley sau Lamborghini, scrie Automarket.ro.

Bucuresti, orasul blocat: Pe strazile din Capitala sunt mai multe masini la 1.000 de locuitori decat in Paris, titreaza Ziarul Financiar.

McLaren MP4-X este monopostul viitorului, titreaza voom.ro.

Compania franceza Renault a pus capat unor luni intregi de speculatii si a confirmat ca va concura din nou in campionatul de Formula 1 incepand din 2016, ca o consecinta fireasca a cumpararii echipei Lotus, relateaza autoplay.ro.

Elon Musk la Paris: „singura solutie este taxa pe carbon”, titreaza ecoprofit.ro.

Lasa un comentariu