Acasa Porsche Incursiune in trecut de la Porsche. Primul Porsche Classic Centre din lume se deschide in Olanda

Incursiune in trecut de la Porsche. Primul Porsche Classic Centre din lume se deschide in Olanda

de Adrian Mitrea

Porsche Classic Centre (sursa - Porsche)

Primul showroom Porsche cu masini clasice ale marcii se deschide joi, 26 noiembrie, in Olanda. Acest Porsche Classic Centre este amplasat langa Arnhem, Olanda, si va oferi servicii pentru orice Porsche, indiferent de varsta. Este pentru prima data cand service-ul, atelierul de reconditionari si activitatile de vanzari pentru masini Porsche clasice sunt reunite sub un singur acoperis.

Alte cateva amplasamente tip Porsche Classic Centre vor fi inaugurate in intreaga lume in urmatoarea perioada, dat fiind interesul oamenilor pentru masinile clasice Porsche. Pana in 2018 vor fi in total 100 de astfel centre functionale la nivel mondial.

Conceptul este impartit in doua:

  • Porsche Classic Centre
  • Porsche Classic Partner

Diferenta este ca primul tip de concept va oferi servicii complete pentru masini clasice, iar al doilea va avea acentul pus pe vanzare si reparatii obisnuite.

Peste 70% dintre masinile Porsche produse vreodata se afla inca in circulatie si in zilele noastre, noteaza producatorul german de masini sport.

„Clientii si potentialii clienti Porsche vor intalni o gama completa de servicii Porsche Classic de la Parteneri. Aceste servicii nu vor include doar gama de 52.000 de piese de schimb originale, restaurari complete sau partiale, ci si servicii aferente reparatiilor curente, precum si vanzari”, a anuntat Porsche.

Uzina principala a Porsche, in care sunt produse doar masini sport, este Zuffenhausen. AICI poti citi un reportaj realizat de 0-100.ro in urma unei vizite in aceasta uzina. Modelele Panamera, Cayenne si Macan sunt produse in uzina Porsche din Leipzig

Toate unitatile Porsche Classic Centre si Porsche Classic Partner sunt echipate cu unelte specifice modelelor, plus instructiunile de reparatie. Prin aceasta abordare Porsche poate oferi standarde uniforme de calitate in toate centrele.

Lasa un comentariu