Acasa Revista Presei Revista presei, 9 noi: Noi investitii Toyota in domeniul inteligentei artificiale si roboticii. Honda a rupt-o cu Takata

Revista presei, 9 noi: Noi investitii Toyota in domeniul inteligentei artificiale si roboticii. Honda a rupt-o cu Takata

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Toyota Motor va cheltui 1 miliard de dolari pentru infiintarea unui institut de cercetari in domeniul inteligentei artificiale si roboticii, in cadrul strategiei de crestere a implicarii companiei in reducerea victimelor in trafic, potrivit Wall-Street.ro.

Honda renunta la producatorul de piese auto Takata care are trei fabrici in Romania, dupa ce airbag-urile produse de ei au fost asociate cu opt decese, anunta Ziarul Financiar.

Ludacris a primit un cadou special din partea Acura, divizia americana a celor de la Honda. Constructorul a reconditionat masina artistului, produsa in anul 1993, relateaza Automarket.ro.

Audi a folosit o imprimanta 3D pentru a crea o replica la scara 1:2 a legendarului model Auto Union Typ C din 1936, scrie voom.ro.

Alfa Romeo sustine ca aspectul berlinei Giulia nu a fost inspirat de BMW Seria 3, titreaza autoplay.ro.

Lasa un comentariu