Acasa SsangYong VIDEO: Cum accelereaza si cum suna SsangYong Tivoli, masina prin care marca 4×4 sud-coreeana renaste

VIDEO: Cum accelereaza si cum suna SsangYong Tivoli, masina prin care marca 4×4 sud-coreeana renaste

de Adrian Mitrea

SsangYong Tivoli G16 (sursa - ThrottleChannel.com)

Aflata de doua ori foarte aproape de a pieri in ultimii zece ani, marca sud-coreeana SsangYong pare ca a gasit cheia succesului pentru redeveni prospera: acum are in gama autovehicule mai variate, nu doar „monstri” pentru off-road. SsangYong Tivoli este cel mai nou model al marcii si este cel mai „de strada”, fiind gandit ca un autovehicul cu tractiune fata (exista si o versiune 4×4) si jante mari. Iata cum arata, cum accelereaza si cum suna masina in care SsangYong isi pune mari sperante.

SsangYong Tivoli este disponibil si la dealerii SsangYong din Romania, cu o motorizare pe benzina de 1,6 litri (precum masina din clip) si cu una turbo diesel tot de 1,6 litri. Pentru versiunea diesel exista si posibilitatea echiparii cu tractiune integrala.

O caracteristica interesanta a masinii este ca are memorii prestabilite pentru climatizare, asa cum unele masini au memorie pentru pozitia scaunului soferului. De asemenea, o tusa de modernitate este faptul ca iluminarea instrumentelor de bord poate fi schimbata (culoarea).

Specificatii detaliate si preturi ale masinii din imagini pot fi consultate AICI.

Lasa un comentariu