Acasa Curiozitati Culturistul Eugen Dunca cauta specialisti auto pentru a-si implini visul de a crea o masina sport extrema: Dunca Hypercar

Culturistul Eugen Dunca cauta specialisti auto pentru a-si implini visul de a crea o masina sport extrema: Dunca Hypercar

de Adrian Mitrea

Dunca Hypercar (sursa - duncahypercar.com)

Firma romaneasca New Class Automobil Development, controlata de culturistul roman Eugen Dunca, vrea sa creeze o masina sport, Dunca Hypercar, cu performante fanteziste: o putere de peste 3.000 Cai Putere, viteza maxima de peste 500 km/h si un timp de accelerare pana la 100 km/h in 1,2 secunde.

Pentru a crea aceasta masina sport extrema firma lui Dunca e in cautarea unui specialist in achizitii, a unui inginer in motoare turbo si a unui designer Catia, dupa cum reiese din anunturile de angajare publicate de New Class Automobil Development.

Masina Dunca Hypercar, asa cum arata ea acum in format digital, este desenata de Eugen Dunca. Tot el a creat si designul interior si arhitectura mecanica.

Aparitii mai vechi in presa arata ca Eugen Dunca lucreaza la aceasta idee de cativa ani si, pana in prezent, nu a reusit sa-si puna in practica ideile.

1 comentariu

Czifrak Iosif 2 februarie 2018 - 17:28

Sunt Czifrak Iosif , i-am propus prin e-mail să construim nave cosmice de tip O.Z.N. , știu cum se pot construi , dar nu am primit nici un răspuns . Poate că mesajele sunt filtrate de către angajații lui , nu știu ce să cred . Dar oare nu ar fi mai grozav la același preț o navă cosmică cu care poți atinge și 1.000.000 de km/oră ??
Am trimis mesaje și la ministere , președinție , fime , etc. , dar degeaba , nimeni nu vrea să avem și un scut antimeteoritic , minerit cosmic , explorări și excursii cosmice cu poluare zero .
M-am cam săturat să mai caut ajutor , deși în Biblie stă scris faptul că înainte de a reveni Isus pe Terra 1/3 din lumea aceasta va muri negreșit din cauza unui mare bulgăre de foc ce se va prăbuși din cer .
Isus se va reîntoarce în anul 2333 conform Bibliei , dar meteoritul nu se știe când va veni , nu scrie niciunde când va veni .
Multe aș avea de spus ………….. .
Sunt din Timișoara , telefonul meu este 0725/422-927 .

Reply

Lasa un comentariu