Acasa Foto FOTO: Mazda a prezentat la Frankfurt un concept numit Koeru care in doi ani ar putea ajunge in productie

FOTO: Mazda a prezentat la Frankfurt un concept numit Koeru care in doi ani ar putea ajunge in productie

de Vlad Barza

Mazda Koeru (sursa - Mazda)

Mazda prezinta la Salonul Auto de la Frankfurt (17-27 septembrie) un concept de SUV numit Koeru, care ar putea intra in productia de serie in doi ani daca reactiile vor fi pozitive. Presa engleza scrie ca ar putea fi vorba despre un model pozitionat intre CX-3 si CX-5. Mazda este una dintre marcile cu cele mai bune progrese in Europa, vanzarile crescand de la 127.000 la 220.000 in trei ani.

Conceptul Koeru are 4,6 metri lungime, ceea ce o apropie de CX-5. Presa engleza scrie ca, daca e sa ajunga in productie, acest concept va fi pozitionat intre CX-3 si CX-5 in gama.

Mazda Koeru (sursa - Mazda)

Designul are si accente de coupe, iar Jeff Guyton, presedinte Mazda Europa, spune ca desi piata crossoverelor merge bine trebuie intai calculat ce efect ar avea lansarea asupra modelelor existente in gama Mazda.

Guyton nu a vrut sa spuna daca acest concept va fi viitorul CX-4, insa a tinut sa sublinieze ca masina prezentata acum este mai joasa si mai sportiva decat SUV-urile Mazda aflate in productie. El a mai spus ca, daca proiectul va primi unda verde, modelul ar putea ajunge in doi ani in showroom-uri.

Asta ar insemna ca versiunea de serie va fi aratata lumii in toamna viitoare la salonul auto de la Paris, iar in showroom-uri ar ajunge in 2017.

citeste AICI toate stirile legate de Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Lasa un comentariu