Acasa Foto VIDEO, FOTO: Posche Mission E prefigureaza o masina sport electrica cu autonomie 500 km si reincarcare in 15 minute

VIDEO, FOTO: Posche Mission E prefigureaza o masina sport electrica cu autonomie 500 km si reincarcare in 15 minute

de Adrian Mitrea

Porsche Mission E Concept (sursa - Porsche)

Porsche Mission E debuteaza la Salonul Auto de la Frankfurt (17-27 septembrie) in premiera mondiala si anunta intentiile marcii sport germane de a lansa o masina 100% electrica, cu o putere maxima de 600 CP, autonomie 500 km si reincarcare in 15 minute a bateriei pana la 80% din capacitate.

Porsche spune ca acest concept accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3,5 secunde, are tractiune integrala si directie integrala (vireaza si rotile din spate).

Mission E are doua motoare electrice eficiente si producatorul spune ca masina poate parcurge 500 km cu “un plin de baterie”, iar apoi inca 400 km dupa reincarea bateriei in 15 minute la 80% din capacitate. Acest lucru este posibil gratie unui port de 800 V oferit alaturi de un altul de 400 V.

Conceptul dispune de roti mari, cu diametru de 21 inch pe fata si 22 inch pe spate.

Producatorul auto german Porsche intentioneaza sa lanseze o astfel de masina in productia de serie in urmatorii ani, chiar daca designul va fi diferit. Cel mai probabil momentul lansarii va fi dupa 2020.

citeste AICI toate stirile legate de Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Porsche Mission E Concept (sursa - Porsche)Porsche Mission E Concept (sursa - Porsche)Porsche Mission E Concept (sursa - Porsche)

Lasa un comentariu