Acasa Romania Autovit.ro si-a redesenat site-ul si a lansat noi aplicatii mobile

Autovit.ro si-a redesenat site-ul si a lansat noi aplicatii mobile

de Adrian Niculescu

Noul Autovit.ro (sursa - Autovit.ro)

Autovit.ro, cel mai mare site romanesc de anunturi auto, isi schimba radical designul, adauga noi functionalitati si lanseaza noi variante ale celor trei aplicatii mobile (iOS, Android si Windows Phone).


„Focusul Autovit.ro este, in primul rand, pe aplicatiile native, venind in intampinarea tendintei generale a pietei de orientare spre terminalele mobile. Noile aplicatii Autovit.ro, disponibile pe toate cele trei sisteme de operare iOS, Android si Windows Phone, sunt mai intuitive si mai usor de folosit”, spune compania, intr-un comunicat de presa.

Cel mai important element de noutate, atat pentru desktop, cat si pentru aplicatiile mobile, este reprezentat de mesageria interna cu ajutorul careia utilizatorii pot trimite si primi mesaje instant, avand acces la arhivele discutiilor in orice moment.

In plus, o noua functionalitate specifica aplicatiilor mobile o reprezinta optiunea “Push notifications”, modalitate prin care utilizatorii sunt atentionati de fiecare data cand primesc un mesaj nou.

Noua platforma Autovit.ro aduce imbunatatiri la nivel de design si de functionalitati, cum este, spre exemplu, formularul de adaugare a unui anunt care are acum o interfata mai prietenoasa ce reduce considerabil timpul de listare.

Apartinand grupului media Naspers, Autovit.ro este cea mai  mare platforma online din Romania destinata vanzarii si cumpararii de  masini noi si second hand. Autovit.ro gazduieste peste 75.000 de anunturi.

Lasa un comentariu