Acasa Revista Presei Revista presei, 29 mai: Ford pune la dispozitia altor marci tehnologia pentru masini electrice. EO 2, masina pentru orase aglomerate

Revista presei, 29 mai: Ford pune la dispozitia altor marci tehnologia pentru masini electrice. EO 2, masina pentru orase aglomerate

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Ford a anuntat ca patentele sale pentru dezvoltarea de vehicule electrice sunt disponibile si pentru ceilalti constructori auto. Acestia vor fi nevoiti sa plateasca o taxa, scrie Automarket.ro.

Centrul german de cercetare pentru inteligenta artificiala (German Research Center for Artificial Intelligence) lucreaza la proiectul EO 2, o masina proiectata pentru orase aglomerate unde orele de varf sunt cosmaruri si parcarea aproape inexistenta, scrie Wall-Street.ro.

Cum arata si cand va fi deschis primul punct de frontiera pe autostrada dintre Romania si Ungaria, titreaza ProMotor.ro.

Land Rover Discovery va beneficia de o versiune SVX, anunta autoplay.ro.

Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, continua initiativa internationala Daimler si organizeaza cea de a patra editie a programului educational Mobile Kids. in perioada 25 mai – 15 iunie 2015, copiii din clasele I-IV din peste zece scoli din Bucuresti vor beneficia de cursuri interactive de informare privind siguranta rutiera, informeaza voom.ro.

Lasa un comentariu