Acasa Mazda Cel mai mic SUV Mazda, CX-3, costa intre 15.290 si 27.990 euro cu TVA in Romania. Concureaza cu Opel Mokka si Renault Captur

Cel mai mic SUV Mazda, CX-3, costa intre 15.290 si 27.990 euro cu TVA in Romania. Concureaza cu Opel Mokka si Renault Captur

de Adrian Mitrea

Mazda CX-3 (sursa - Mazda)

Cel mai mic si mai accesibil SUV Mazda, modelul Mazda CX-3, a fost lansat in Romania si are preturi cu TVA cuprinse intre 15.290 si 27.990 euro. Mazda CX-3 poate avea tractiune fata sau tractiune integrala si concureaza pe piata cu modele precum Opel Mokka, Renault Captur si Nissan Juke.

Preturi Mazda CX-3 (sursa - Mazda Romania)

Comenzile din Romania vor fi onorate incepand cu luna iunie, cand masina va ajunge in toate showroom-urile Mazda din tara.

Mazda CX-3 are cinci niveluri de echipare, poate fi dotat cu tractiune fata sau tractiune integrala si poate avea cutie de viteze manuala sau automata, ambele cu cate sase trepte. In total exista 17 variante de configurare.

Versiunea de baza, Emotion, include sistemul i-STOP, care opreste si reporneste automat motorul la stationarea in trafic, aer conditionat, computer de bord, conectivitate USB, comenzi audio pe volan, sistem de evacuare dublu, oglinzi electrice, geamuri electrice fata-spate, buton de pornire pentru motor si sisteme de asistenta la plecarea din rampa si de monitorizare a presiunii in pneuri.

Nivelul de dotari intermediar Attraction vine cu pachet complet LED (faruri, lumini de pozitie, proiectoare de ceata si stopuri), jante din aliaj usor de 16 inch, asistent inteligent la franarea in oras (SCBS), ecran color tactil de 7 inch, unitate de comanda HMI, pilot automat, conectivitate Bluetooth, aer conditionat automat, scaune fata incalzite, senzori de ploaie si de lumina, senzori de parcare si sistemul de avertizare la depasirea benzii de rulare (LDWS).

Urmatorul nivel de echipare, Revolution, include jante din aliaj usor de 18 inch, tapiterie din piele sintetica, camera video pentru marsarier, head-up display, padele pentru transmisia automata, ornamente exterioare cromate si smart key.

Mazda CX-3 are motorizari imprumutate de la alte modele ale companiei, precum Mazda2 si Mazda3, respectiv un propulsor pe benzina de 2 litri, natural aspirat, disponibil in doua variante de putere (120 CP si 150 CP), si un motor turbo diesel de 1,5 litri care dezvolta 105 CP.

Noul model Mazda beneficiaza de garantie extinsa la 5 ani, in limita a 150.000 km.

Mazda CX-3 concureaza pe piata cu modele precum Opel Mokka, Renault Captur, Nissan Juke si Suzuki Vitara.

Mazda CX-3 (sursa - Mazda)Mazda CX-3 (sursa - Mazda)

Lasa un comentariu