Acasa Foto FOTO: Range Rover SVAutobiography, cel mai luxos Range Rover construit vreodata, debuteaza la New York

FOTO: Range Rover SVAutobiography, cel mai luxos Range Rover construit vreodata, debuteaza la New York

de Adrian Mitrea

Range Rover SVAutobiography (sursa - Range Rover)

Cel mai luxos si mai puternic Range Rover construit vreodata, modelul Range Rover SVAutobiography, vine cu vopsea in doua tonuri si cel mai puternic motor pus vreodata pe un model al marcii. Masina este construita de Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations si isi face debutul mondial la Salonul Auto de la New York (3-12 aprilie).

Range Rover SVAutobiography va putea fi cumparat din aceasta primavara (ca an model 2016), atat intr-o varianta de caroserie standard, cat si una cu ampatament marit. Pretul porneste de la 205.000 euro.

Anumite butoane si comenzi au primit atentie speciala, cum ar fi ornamentul butonului de pornire a motorului (Start/Stop) si butonul rotativ pentru setari. Acestea sunt fabricate din aluminiu masiv.

Motorul versiunii de top (5 litri, V8) este derivat din cel al Range Rover Supercharged, dar este cu 40 CP mai puternic si dezvolta un cuplu maxim cu 55 Nm mai mare (550 CP, 680 Nm). Exista insa si optiunea pentru motorizarea hibrida (SDV6 Hybrid – diesel-electric) si cea diesel SDV8. Acestea doua din urma se regasesc pe mai multe modele ale marcii.

Range Rover (sursa - Range Rover)

click AICI pentru toate stirile de la Salonul Auto de la New York 2015

Lasa un comentariu