Acasa Audi Audi si SEAT au noi sefi in Romania, Bogdan Militaru, respectiv Ruxandra Soare

Audi si SEAT au noi sefi in Romania, Bogdan Militaru, respectiv Ruxandra Soare

de Adrian Mitrea

Ruxandra Soare - Brand Manager SEAT Romania (sursa - SEAT)

Marca Audi are pe plan local un nou brand manager, Bogdan Militaru, care vine din cadrul Porsche Romania, unde a condus marca SEAT. Bogdan Militaru il inlocuieste pe Matei Albulescu, care a plecat din Grup la jumatatea anului trecut, iar pana acum operatiunile Audi au fost conduse temporar de Brent Valmar, directorul general executiv (CEO) al Porsche Romania. Ruxandra Soare a fost promovata ca brand manager SEAT din sanul marcii pentru care lucreaza din 2001.

Aceste modificari in cadrul marcilor Audi si SEAT din Porsche Romania au avut loc oficial in data de 15 ianuarie.

Bogdan Militaru lucreaza de 16 ani in Porsche Romania, pentru SEAT.

Ruxandra Soare a absolvit Facultatea de Eletrotehnica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, iar din 1993 a lucrat in cadrul Institutului de Cercetari si Proiectare Ecoenerg. Din 1998 activeaza in cadrul Porsche Romania, mai intai ca disponent al marcii Volskwagen, apoi ca asistent brand manager SEAT, din 2001, urmand ca din 2004 sa devina product manager SEAT, pozitie pe care a detinut-o pana in noiembrie 2012.

Bogdan Militaru lasa SEAT cu o misiune clara pentru 2015, dezvoltarea conceptului de agenti pentru marca, dupa cum scria 0-100.ro intr-un interviu publicat in decembrie 2014.

Bogdan Militaru (sursa - SEAT)

Lasa un comentariu