Acasa Revista Presei Revista presei, 6 ian: Benzina e cu 18% mai ieftina decat maximul istoric. Citroen vrea mai multe modele sportive

Revista presei, 6 ian: Benzina e cu 18% mai ieftina decat maximul istoric. Citroen vrea mai multe modele sportive

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Pretul benzinei scade in continuare si in primele zile ale acestui an, astfel ca, fata de maximul atins in iulie 2014, acum un litru de benzina este cu circa 18% mai ieftin, iar cel de motorina costa cu 15% mai putin, arata calculele ZF facute pe baza informatiilor colectate de pe site-ul Petrom, cel mai mare jucator din piata petroliera locala, informeaza Ziarul Financiar.

Paguba de 400.000 lei: Salciile energetice plantate pentru a proteja soselele de zapada, distruse de agricultori, potrivit MEDIAFAX.

Ministerul Transporturilor, condus in 2014 de trei ministri, a reprimit gestiunea CNADNR, iar planurile privind dezvoltarea retelei rutiere s-au modificat semnificativ in decursul anului, multe proiecte de autostrazi fiind inlocuite cu planuri de drumuri expres, relateaza Wall-Street.ro.

Ca urmare a succesului inregistrat in Campionatul Mondial de Turisme (WTCC), unde concureaza cu sedanul C-Elysee, Citroen ia in considerare posibilitatea de a fabrica mai multe automobile sportive, anunta autoplay.ro.

BMW ar putea lansa Seria 9 pentru a concura cu Mercedes Maybach, titreaza voom.ro.

Modelele Ford vor beneficia de un serviciu de prognoza meteo oferit de AccuWeather, anunta Automarket.ro.

Lasa un comentariu