Acasa Revista Presei Revista presei, 10 dec: Plan de investitii de 21 mld. euro in infrastructura de transport romaneasca. Opel a renovat casa fondatorului companiei

Revista presei, 10 dec: Plan de investitii de 21 mld. euro in infrastructura de transport romaneasca. Opel a renovat casa fondatorului companiei

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Autostrada Montana intre Bors si Ungheni, autostrada Dunare-Marea Neagra intre Constanta-Bucuresti-Craiova-Constanta, magistrala de metrou Bragadiru-Voluntari si cea catre Otopeni se numara printre propunerile pe care Romania le-a inaintat Comisiei Europene spre a fi finantate dintr-un fond special de 21 de miliarde de euro, destinat investitiilor strategice din Uniunea Europeana, scrie Ziarul Financiar.

Ford Galaxy, transformat intr-un hot-MPV aruncator-de-flacari, titreaza ProMotor.ro.

Opel a prezentat redesignul casei Adam Opel Haus, situat chiar in sediul cartierului general al companiei din Russelsheim, Germania. Casa memoriala care apartine fondatorului companiei, Adam Opel, a fost reconditionata si redecorata, informeaza voom.ro.

Volkswagen vrea sa ofere o alternativa pentru BMW Seria 5, scrie autoplay.ro.

Federatia Operatorilor de Transport din Romania (FORT) solicita autoritatilor includerea autostrazii „Moldova”, Targu Mures-Iasi-Ungheni, in Master Planul de Transport, argumentand ca realizarea acestei sosele va genera aparitia de noi locuri munca si cresteri pentru turism si exporturi, relateaza Wall-Street.ro.

Lasa un comentariu