Acasa Revista Presei Revista presei, 4 noi: Dacia lupta contra Ebola. Jucatorii Manchester United refuza sa conduca Chevrolet

Revista presei, 4 noi: Dacia lupta contra Ebola. Jucatorii Manchester United refuza sa conduca Chevrolet

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au crescut cu 19,8% in primele zece luni din acest an fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 86.890 unitati, consemnand cel mai puternic avans dintre marcile cu vanzari semnificative, pe o piata in urcare cu 1,4%, la 1,49 milioane de masini, scrie Ziarul Financiar.

BMW planuieste un crossover pozitionat sub X1, titreaza autoplay.ro.

Englezii de la Daily Mail au descoperit ca jucatorii echipei Manchester United nu s-au atins de flota de Corvette si Camaro oferita de Chevrolet inca din aprilie in baza contractului de sponsorizare al echipei. Oficialii clubului si responsabilii marcii auto au confirmat informatia anuntata de tabloidul britanic, scrie Automarket.ro.

Profitul Volkswagen a crescut cu 58% in trimestrul al treilea, existand posibilitatea de a atinge cifra record de 10 milioane de vehicule vandute in acest an, informeaza Wall-Street.ro.

Dacia si autoritatile romane contribuie la lupta mondiala contra Ebola: sase vehicule Duster vor fi expediate in africa pentru a sprijini demersurile Uniunii Europene, anunta voom.ro.

Lasa un comentariu