Acasa Romania LeasePlan Romania a trecut de pragul de 10.000 masini administrate

LeasePlan Romania a trecut de pragul de 10.000 masini administrate

de Adrian Mitrea

(sursa - LeasePlan)

LeasePlan Romania a depasit, la inceputul lunii octombrie, pragul de 10.000 de autovehicule aflate in administrare, inregistrand o crestere de 35% fata de anul trecut. La inceputul lui 2014 numarul total de autovehicule aflate in administrarea LeasePlan Romania era de 9.100 unitati, a anuntat compania.

De la intrarea pe piata din Romania, in anul 2007 LeasePlan Romania a inregistrat o crestere constanta in ceea ce priveste numarul de autovehicule aflate in administrare, astfel ca in 2011 compania anunta un numar total de 5.000 de masini. In urmatorii trei ani, aceasta valoare s-a dublat, ajungand acum la 10.000 de autovehicule.

„LeasePlan este leader mondial al pietei de leasing operational (…). Astfel, la numai cinci ani de la infiintare, din postura de ultim intrat pe piata, LeasePlan a ajuns numarul 1 si in Romania”, a declarat Bogdan Apahidean, director general LeasePlan Romania, intr-un comunicat de presa.

LeasePlan Romania are in portofoliu 240 de clienti, dintre care circa 20% sunt clienti noi, din 2014, iar domeniile preponderente in portofoliul LeasePlan sunt energie, servicii financiare, FMCG si industrie.

LeasePlan este o companie olandeza care activeaza in domeniul leasing-ului operational si al managementului de flote auto pentru companii. Cu o experienta de peste 50 de ani, LeasePlan este in prezent liderul la nivel mondial in domeniul serviciilor de management de flote.

Compania are peste 6.500 de angajati, o flota de 1,3 millioane de autovehicule multi-brand si activeaza in 32 de tari, atat pe piete cu traditie in domeniul leasing-ului operational, cat si pe piete noi, in dezvoltare.

Lasa un comentariu