Acasa Opel Peste 300 de Opel Corsa si Opel ADAM din Romania sunt rechemate in service din cauza unor posibile probleme la directie

Peste 300 de Opel Corsa si Opel ADAM din Romania sunt rechemate in service din cauza unor posibile probleme la directie

de Adrian Mitrea

Volan Opel ADAM (sursa - 0-100.ro)

Un total 319 Opel Corsa si 13 Opel ADAM comercializate in Romania sunt rechemate in service din cauza unor posibile probleme la coloana de directie care pot conduce la pierderea legaturii dintre volan si roti.

La masinile vizate de recall este posibil ca arborele intermediar al coloanei de directie sa nu respecte specificatiile si sa se rupa, ducand la pierderea controlului asupra directiei. Daca pe piesele susceptibile de probleme sunt stantate codurile 20K3 sau 20E4, atunci autovehiculul nu mai trebuie sa ruleze si trebuie dus la dealeri cu platforma, iar in cazul altor coduri masina poate fi transportata pe roti pana la service.

Atat transportul cu platforma, cat si costul reparatiei sunt suportate de producator, astfel incat pentru client reparatia este gratuita.

Masinile vizate de recall sunt produse in Germania (uzina Eisenach) si Spania (uzina Zaragoza) – toate in 2014.

Printre marcile care au mai facut rechemari in service in acest an, in Romania, se numara Yamaha, Hyundai, Renault, Land Rover, Mitsubishi, Jaguar, Dacia, Toyota, Hyundai, Honda, Nissan si Mercedes-Benz.

comenteaza si pe gmclub

Lasa un comentariu