Acasa Revista Presei Revista presei, 22 sept: Lotus ia in calcul un SUV. Falcon Electronics va livra circa 16.000 senzori parcare pentru Dacia

Revista presei, 22 sept: Lotus ia in calcul un SUV. Falcon Electronics va livra circa 16.000 senzori parcare pentru Dacia

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Noul sef al Lotus a anuntat concedierea unui sfert din efectivul de angajati cu ocazia restructurarii companiei. Totodata, marca cunoscuta pentru istoria sa de modele sport ia in considerare lansarea unui SUV si a unei berline, anunta Automarket.ro.

Dedicata micilor intreprinzatori ecologisti: noua utilitara electrica VW e-Load Up!, titreaza ProMotor.ro.

Vanzarile de camioane grele, de peste 18 tone, utilizate cu precadere la transporturi internatio­nale, au urcat cu peste 34% in primele sapte luni ale acestui an, potrivit datelor Asociatiei Produ­catorilor si Importatorilor de Auto­mobile (APIA), la peste 2.600 de unitati noi, acesta fiind cel mai dinamic segment al pietei autovehiculelor din acest an, scrie Ziarul Financiar.

Falcon Electronics, cel mai mare importator si distribuitor de produse electronice pentru autoturisme din Romania, cu afaceri de circa 4 milioane de euro, va livra anul acesta catre Automobile Dacia undeva la 15-16.000 de senzori de parcare si 2-2.500 de sisteme de securitate, a declarat intr-un interviu Wall-Street.ro Dan Cutui, actionar si chief executiv al companiei.

Succesorul modelului Mercedes-Benz C63 AMG va fi echipat cu un motor V8, titreaza autoplay.ro.

Lasa un comentariu