Acasa Revista Presei Revista presei, 18 sept: Vanzarile de masini electrice s-au dublat in Europa. Azerii de la SOCAR au deschis o noua benzinarie in vestul tarii

Revista presei, 18 sept: Vanzarile de masini electrice s-au dublat in Europa. Azerii de la SOCAR au deschis o noua benzinarie in vestul tarii

de Redactia 0-100.ro

Revista Presei

Vanzarile de masini electrice s-au dublat in fiecare an in Europa, incepand din 2010, ajungand in 2013 la 50.000 de unitati, arata un raport al Fundatiei Europene pentru Transport si Mediu (T&E) citat de autoplay.ro.

Uniunea asiguratorilor din Romania (UNSAR) sustine ca masinile trebuie evaluate la valoarea lor de piata si nu dupa grila actuală care poate dezavantaja atat companiile de asigurari, cat si pagubitii, scrie Ziarul Financiar.

BMW va oferi sistemul de tractiune integrala xDrive si pentru Seria 2 Active Tourer, iar primul monovolum al marcii are o gama extinsa acum cu trei noi motorizari, infomeaza Automarket.

Compania azera de petrol SOCAR a deschis o noua benzinarie, la Arad, dupa o investitie de 1,4 milioane euro, scrie Wall Street.ro.

Tronsonul de 6,5 km care ar trebui sa lege autostrada A3 de Capitala nu este gata nici pana acum, iar sansele ca acesta sa fie finalizat in urmatorii doi ani sunt nule, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu