Acasa Curiozitati Un miliardar din Hong Kong a facut cea mai mare comanda din istoria Rolls Royce: 30 de masini in valoare de 20 milioane dolari

Un miliardar din Hong Kong a facut cea mai mare comanda din istoria Rolls Royce: 30 de masini in valoare de 20 milioane dolari

de Vlad Barza

(sursa - Rolls Royce)

Un miliardar din Hong Kong a facut cea mai mare comanda de flote din istoria Rolls Royce, urmand sa plateasca 20 de milioane dolari pentru 30 de masini care vor plimba oaspetii unui hotel din Macao. Doua dintre masini vor fi cele mai scumpe Phantom-uri comandate vreodata, urmand sa aiba si portiuni placate cu aur. Hotelul este in capitala mondiala a jocurilor de noroc: Macao.

Miliardarul Stephen Hung construieste un hotel de super-lux in Macao si il va deschide in 2016. Intelegerea cu Rolls Royce a fost semnata marti la fabrica din Anglia si e destinata hotelului Louis XIII.

Miliardarul va plati un avans de doua milioane dolari, pana la final de an va mai achita alte trei milioane, iar restul de 15 milioane dolari vor fi achitate in primele luni ale lui 2016, la livrare.

Pretul de lista a unui Phantom este de 600.000 dolari, dar versiunile si mai exclusiviste trec de un milioin de dolari. Doua dintre masinile comandate au si portiuni placate cu aur (si la exterior si la interior) si vor costa peste un milion de dolari fiecare.

Pana in prezent cea mai mare comanda de flote pentru Rolls Royce a fost facuta in 2006: 14 unitati tot pentru un hotel.

Macao este capitala mondiala a cazino-urilor, veniturile fiind anul trecut de 45 miliarde dolari, mult peste Las Vegas.

Lasa un comentariu