Acasa Revista Presei Revista presei, 4 aug: Rivalul Hyundai pentru Nissan Juke vine in 2017. Honda S2000 va avea un succesor

Revista presei, 4 aug: Rivalul Hyundai pentru Nissan Juke vine in 2017. Honda S2000 va avea un succesor

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Zona de nord a Romaniei conducea la sfarsitul primului semestru in clasamentul importurilor de masini second-hand raportat la numarul de salariati, primele trei judete din top fiind Salaj, Suceava si Botosani. in cele trei judete au fost importate peste 30 de masini vechi la mia de angajati, in conditiile in care salariul mediu net in regiune este in jurul a 1.200 de lei lunar, informeaza Ziarul Financiar.

Hyundai vrea sa profite de pe urma cresterii pe care o inregistreaza segmentul SUV-urilor mici si promite un rival pentru Nissan Juke in anul 2017, relateaza Automarket.ro.

Honda a dat unda verde productiei unui succesor pentru modelul S2000 si se pare ca va fi un coupe cu motor hibrid, amplasat central, potrivit informatiiauto.ro.

MOL Romania a investit peste 6,1 milioane de euro in sapte benzinarii noi, extinzandu-si reteaua de distributie nationala la 154 de unitati, scrie Wall-Street.ro.

The Cat Empire a circulat cu Hyundai Grand Santa Fe, titreaza voom.ro.

Lasa un comentariu