Acasa Romania LeasePlan Romania a incheiat primul semestru din 2014 cu afaceri de peste 20 milioane euro

LeasePlan Romania a incheiat primul semestru din 2014 cu afaceri de peste 20 milioane euro

de Adrian Mitrea

Flota LeasePlan (sursa - LeasePlan)

LeasePlan Romania a inregistrat o cifra de afaceri de peste 20 de milioane de euro in primele sase luni din 2014, iar numarul de masini din administrarea companiei a crescut de la 7.500 unitati (la final de 2013) la 9.700 masini, dintre care circa 1.000 au fost achizitionate in primele sase luni din acest an. LeasePlan Romania are un buget total de 35 milioane euro pentru a cumpara masini in 2014, suma din care au mai ramas circa 17 milioane euro de investit pana la final de an, a anuntat compania.

„Cifrele primului semestru sunt incurajatoare si se suprapun peste o dinamica ascendenta a pietei autovehiculelor noi din Romania. Daca tinem cont si de tendintele pozitive din economie, avem convingerea ca, pana la finalul anului, vom reusi sa ne atingem obiectivele, si anume administrarea unei flote de 10.000 de masini (…)”, a declarat Bogdan Apahidean, director general LeasePlan Romania, intr-un comunicat de presa.

LeasePlan Romania are in portofoliu 225 de clienti, dintre care circa 10% sunt clienti noi, cu contracte semnate in primele 6 luni ale anului acesta, iar domeniile preponderente sunt energie, servicii financiare, FMCG, industrie etc…

„Pentru cea de-a doua parte a anului estimam o mentinere a tendintelor pozitive ale pietei si mizam pe un interes din ce in ce mai mare al antreprenorilor romani in ceea ce priveste leasing-ul operational”, a spus Apahidean.

In structura flotei LeasePlan Romania serviciile complete reprezinta 85%, restul fiind serviciile de administrare pentru flote detinute de catre clienti.

LeasePlan este o companie olandeza care activeaza in domeniul leasing-ului operational si al managementului de flote auto pentru companii. Cu o experienta de peste 50 de ani, LeasePlan este in prezent liderul la nivel mondial in domeniul serviciilor de management de flote.

Compania are peste 6.500 de angajati, o flota de 1,3 millioane de autovehicule multi-brand si activeaza in 32 de tari, atat pe piete cu traditie in domeniul leasing-ului operational, cat si pe piete noi, in dezvoltare.

Lasa un comentariu