Acasa Jaguar Tiriac Auto a deschis un nou showroom pentru Jaguar si Land Rover in Bucuresti

Tiriac Auto a deschis un nou showroom pentru Jaguar si Land Rover in Bucuresti

de Adrian Mitrea

Inaugurare showroom Jaguar si Land Rover (sursa - Tiriac Auto)

Tiriac Auto, cea mai importanta retea de distributie in Romania pentru marcile Jaguar si Land Rover, a inaugurat recent un nou showroom in Bucuresti, amplasat pe bulevardul Barbu Vacarescu, in apropierea podului rutier. Amplasamentul are 500 metri patrati (mp), iar la aceeasi adresa se gaseste si un service multi marca, precum si un centru de constatari daune.

In prezent, Tiriac Auto detine in Romania sase reprezentante dedicate marcilor Jaguar si Land Rover, fiecare dintre ele fiind specializata atat in serviciile de vanzare, cat si in cele de post-vanzare, la standardele recomandate de producator.

Tiriac Auto face parte din Grupul Tiriac, ce reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in multiple sectoare, precum imobiliare, auto, servicii financiare, leasing, transport aerian si energie. Pe langa acestea, Tiriac Holdings desfasoara activitati in cateva domenii conexe – servicii de paza si protectie, property management, servicii de media, etc….

Tiriac Auto comercializeaza sase marci – Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi – si asigura service si piese de schimb pentru acestea, dar activitatile de service nu se rezuma doar la acestea sase. Pentru Mitsubishi, Jaguar si Land Rover unele dintre firmele Tiriac Auto sunt importatorii oficiali pe piata locala. Pentru celelalte marci Tiriac Auto are statut de dealer.

Reteaua de distributie si service auto Tiriac Auto numara 62 de reprezentante mono-brand sau multi-brand, acoperind toata suprafata Romaniei.

Lasa un comentariu