Acasa Dacia Peste 500 de Lodgy si Dokker fabricate in Maroc si vandute in Romania, rechemate in service din motive de siguranta

Peste 500 de Lodgy si Dokker fabricate in Maroc si vandute in Romania, rechemate in service din motive de siguranta

de Adrian Mitrea

Dacia Dokker (sursa - Dacia)

Putin peste 500 de masini Dacia Lodgy si Dacia Dokker, produse exclusiv in Maroc si comercializate in Romania, sunt rechemate in service din motive de siguranta pentru pasagerii din spate. O actiune de rechemare similara in service a fost luata de Dacia si in Portugalia, potrivit informatiilor furnizate de producatorul auto.

“Dacia a identificat posibilitatea ca bolturile de fixare a spatarului banchetei spate sa nu fie stranse corespunzator. Acest lucru poate duce la o retinere insuficienta sau o protectie scazuta a ocupantilor banchetei spate in cazul unui soc sau a unei franari de urgenta”, spune Dacia.

Scopul actiunii de rechemare in service este acela de a verifica nivelul de strangere a bolturilor de fixare a spatarului spate. In cazul se va constata necesar, acestea vor fi inlocuite.

“Costul acestei verificari, precum si cel al unei eventuale inlocuiri vor fi suportate integral de producator sau de reprezentantul acestuia”, noteaza Dacia.

Printre marcile care au mai facut rechemari in service in acest an, in Romania, se numara Yamaha, Toyota, Hyundai, Honda, Nissan, Mitsubishi si Mercedes-Benz.

Lasa un comentariu