Acasa Foto VIDEO, FOTO: Nissan Pulsar se prezinta. Rival pentru Volkswagen Golf

VIDEO, FOTO: Nissan Pulsar se prezinta. Rival pentru Volkswagen Golf

de Adrian Mitrea

Nissan Pulsar (sursa - Nissan) 004

Nissan a dezvaluit online modelul compact Pulsar, rival pentru modele precum Volkswagen Golf si Opel Astra. Nissan Pulsar vine cu motorizari supraalimentate si cutii de viteze manuale si CVT (cu variatie continua, percepute de utilizator ca “automate”).

Nu este pentru prima data cand Nissan foloseste numele Pulsar, un model compact cu acest nume fiind comercializat intre anii 1979 si 2000.

Pulsar vine cu o motorizare supraalimentata pe benzina de 1,2 litri de 115 Cai Putere (CP), cu indicativul 1.2 DIG-T, si cu una turbo diesel de 1,5 litri de 110 CP si cuplu maxim de 260 Newton-metru (Nm), cu indicativ 1.5 dCi.

In 2015 va aparea o noua motorizare in oferta lui Pulsar, turbo pe benzina, de 1,6 litri, de 190 CP.

Nissan se lauda cu un ampatament de 2.700 mm pentru Pulsar, cel mai mare din segment, care asigura loc la genunchi si la cap foarte generos pentru pasagerii din spate. Masina are in total o lungime de 4.385 mm.

Tehnologiile disponibile pe Pulsar sunt aceleasi ca pe restul gamei Nissan, reunite sub “umbrela” Safety Shield. Este vorba despre franare automata de urgenta, monitorizarea unghiurilor moarte, avertizare la parasirea neintentionata a benzii de circulatie si detectarea obiectelor in miscare din spatele masinii, la mersul cu spatele. Este disponibila si tehnologia mutimedia NissanConnect capabila sa se conecteze la smartphone si sa primeasca harti prin Google Send-to-Car.

Pentru Pulsar sunt disponibile si faruri integrale cu LED, in trendul stabilit de SEAT Leon in urma cu un an, acesta fiind primul model compact de volum care beneficiaza de asemenea faruri.

Lasa un comentariu