Acasa Romania LeasePlan Romania arata cifre in crestere si are 35 milioane euro de cheltuit pe masini noi pana la final de 2014

LeasePlan Romania arata cifre in crestere si are 35 milioane euro de cheltuit pe masini noi pana la final de 2014

de Adrian Mitrea

(sursa - LeasePlan)

LeasePlan Romania a ajuns la flota de masini administrate de 9.601 autovehicule, la sfarsitul lunii aprilie din acest an, cu 23,2% mai mare deact era in aceeasi perioada a anului trecut. Totodata, in primele patru luni, LeasePlan Romania si-a majorat cifra de afaceri cu 5%, iar portofoliul a ajuns la 78,9 milioane euro (+7,3%), existand un buget de 35 milioane euro pentru investitii in noi autovehicule, urmand sa atinga 10.000 unitati in administrare si sa-si consolideze pozitia de lider pe aceasta piata.

Dintre cele 9.601 autovehicule aflate in administrarea companiei, 8.200 sunt din flota proprie.

„Anul trecut piata a fost afectata de mai multi factori, iar cresterea in domeniul leasingului operational a fost una moderata. Cifrele pe care le anuntam astazi, primele din 2014, sunt incurajatoare pentru noi prin faptul ca vin pe un fond optimist, oferit de statisticile privind evolutia pietei auto noi (+19% in primul trimestru, conform DRPCIV), dar si datorita perspectivelor de crestere economica anuntate pentru 2014. Obiectivul LeasePlan Romania pentru acest an este sa ne consolidam pozitia de lider al pietei de leasing operational din Romania, atat in ceea ce priveste volumele, cat si prin a fi o referinta in standardele relatiei cu partenerii”, a declarat Bogdan Apahidean, director general al LeasePlan Romania, intr-un comunicat de presa.

In structura flotei LeasePlan Romania serviciile complete reprezinta 86%, restul fiind serviciile de administrare pentru flote detinute de catre clienti.

LeasePlan Romania are in portofoliu peste 200 de companii, din domenii precum industria energetica, servicii financiare, FMCG, etc…

LeasePlan este o companie olandeza care activeaza in domeniul leasing-ului operational si al managementului de flote auto pentru companii. Cu o experienta de peste 50 de ani, LeasePlan este in prezent liderul la nivel mondial in domeniul serviciilor de management de flote.

Compania are peste 6000 de angajati, o flota de 1,36 millioane de autovehicule multi-brand si activeaza in 32 de tari, atat pe piete cu traditie in domeniul leasing-ului operational, cat si pe piete noi, in dezvoltare.

Lasa un comentariu