Acasa Revista Presei Revista presei, 24 apr: PSA ar putea reveni in SUA. Amenzi de la Ferrari pentru jurnalisti

Revista presei, 24 apr: PSA ar putea reveni in SUA. Amenzi de la Ferrari pentru jurnalisti

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Francezii de la PSA se gandesc sa revina pe piata din Statele Unite ale Americii. Reprezentantii concernului spun ca nu vor face nicio miscare in acest sens pana cand nu vor finaliza procesul de restructurare a companiei si de improspatare a gamei, relateaza Automarket.ro.

Ferrari ameninta cu amenzi jurnalistii care nu respecta embargoul impus pentru lansarea noului LaFerrari, titreaza voom.ro.

Hyundai va lansa 12 modele noi in urmatorii trei ani, potrivit autoplay.ro.

Tesla a livrat primele sale automobile pe piata din China, tara in care producatorul american de masini electrice va inaugura in viitorul apropiat o noua uzina. Astfel, americanii vor evita taxele vamale exorbitante si vor veni mai aproape de publicul chinez, insetat de tot ceea ce inseamna premium si high-tech, scrie autoindustry.ro.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) va organiza, in a doua parte a lunii mai, o licitatie pentru asigurarea de raspundere civila auto (RCA) a parcului de autobuze, troleibuze si tramvaie, valoarea politei fiind estimata la 3,7 milioane de lei pentru 12 luni, incepand cu 1 iulie, informeaza Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu