Acasa Curiozitati Dacia Duster tracteaza un Porsche Macan intepenit in off-road

Dacia Duster tracteaza un Porsche Macan intepenit in off-road

de Adrian Mitrea

Dacia Duster si Porsche Macan (sursa - Gavin Green)

O fotografie care face mai mult decat o mie de campanii publicitare a inceput sa circule pe internet: Dacia Duster salveaza un Porsche Macan intepenit in off-road. Se intampla in Maroc, unde au loc testele internationale pentru presa cu Porsche Macan, iar fotografia a fost publicata pe Twitter de jurnalistul Gavin Green de la Car Magazine, Marea Britanie.

In textul care insoteste fotografia, David Green scrie: “Porsche Macan intepenit in off-road in Maroc. Dacia Duster vine sa-l salveze”. Ceva mai tarziu, jurnalistul a adaugat: „Macan s-a descurcat in off-road mai bine decat ma asteptam. A supravietuit si fara asistenta lui Duster”.

Aceasta intamplare face ca Duster sa aiba parte de o promovare imensa pe internet. E greu de crezut ca cineva va renunta la Macan pentru Duster, insa chiar si asa intamplarea ramane memorabila. Pentru Porsche probabil ca lectia este “asigura-te ca la evenimente masinile de asistenta sunt tot Porsche”.

Al doilea SUV din gama Porsche, Macan, a fost lansat oficial in Romania pe 31 martie, avand un pret de pornire de 64.593 Euro cu TVA, atat pentru versiunea pe benzina Macan S, cat si pentru varianta Macan S Diesel. Cu alte cuvinte, ambele versiuni de motorizare de baza diesel si benzina pornesc de la acelasi pret. Varful de gama, Macan Turbo, porneste de la 87.927 Euro cu TVA. Macan vine standard cu tractiune integrala permanenta si PDK – transmisie cu dublu ambreiaj, automatizata. Mai multe despre Macan poti citi AICI.

Lasa un comentariu