Acasa Revista Presei Revista presei, 17 mar: Audi a devansat BMW la vanzari. Cerere peste asteptari pentru noul Peugeot 308

Revista presei, 17 mar: Audi a devansat BMW la vanzari. Cerere peste asteptari pentru noul Peugeot 308

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Audi este noul lider de vanzari al clasei premium. Brandul german a reusit sa devanseze BMW in primele doua luni ale anului, diferenta dintre cei doi rivali bavarezi fiind, insa, infima: doar 383 unitati, informeaza autoindustry.ro.

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, 14 martie, petitia initiata de Partidul Miscarea Populara impotriva accizei la carburanti, punctand ca el considera aceasta taxa inutila, potrivit informatiiauto.ro.

Companiile germane BMW si Mercedes-Benz au hotarat sa micsoreze numarul arhitecturilor pe care le utilizeaza, ca o metoda de a diminua costurile de productie si a accelera dezvoltarea, relateaza autoplay.ro.

Peugeot 308 reuseste vanzari peste asteptari: 60.000 de comenzi intr-o jumatate de an, relateaza Automarket.ro.

Boris Billich, CEO Mercedes-Benz Romania, a declarat ca grupul pe care il conduce are nevoie de timp pentru a-si reveni dupa criza. „Avem nevoie de timp pentru a ne reveni dupa criza economica”, a spus Billich, la un eveniment la care compania a oferit cate un autoturism Vito pentru trei ani Federatiei Romane de Tenis, Federatiei Romane de Natatie si Fundatiei Olimpice Romane, scrie Wall-Street.ro.

In caz ca aveati dubii, Huracan nu este noua senzatie Lamborghini in acest moment. Nici pe departe, pentru ca un fermier chinez a creat de la zero un Aventador pentru nepotul sau, scrie Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu