Acasa Foto TOP 10 masini de serie prezentate la Geneva in 2014

TOP 10 masini de serie prezentate la Geneva in 2014

de Adrian Mitrea

Opel ADAM ROCKS (sursa - salon-auto.ch)

Opel ADAM ROCKS

Disponibil din vara acestui an, Opel ADAM ROCKS este primul crossover urban din clasa mini si tichetul de acces al constructorului german in segmentul cabrioletelor chic de oras.

Imaginea de model robust e conturata de o garda la sol marita (150 mm), de scuturi mai rezistente, jante de 17 sau 18 inci viu colorate, de praguri si ornamente din plastic cu rol de protectie.

Plafonul modelului clasic a fost inlocuit de un soft-top, insa montantii laterali B si C vor fi pastrati pentru un plus de siguranta si rigiditate torsionala. Operatiunea de pliere electrica a noului pavilion textil poate fi comandata de la un buton de pe consola sau direct din telecomanda si va presupune rularea acestuia in partea superioara a lunetei.

Alaturi de noul Adam Rocks a debutat si noua generatie de motorizari turbo cu trei cilindri care va echipa in viitor toate modelele de clasa mica si compacta ale constructorului german. Noua unitate ECOTEC de 1 litru este disponibila in doua trepte de putere: 90 CP si 115 CP. Cuplul maxim este identic, 166 Nm, iar consumul mediu se situeaza in jurul valorii de 4,3 l/100 km.

Opel ADAM ROCKS (sursa - Opel)(sursa - Opel)

Lasa un comentariu