Acasa Skoda Skoda Superb Combi Outdoor facelift, primele poze

Skoda Superb Combi Outdoor facelift, primele poze

de Adrian Mitrea

Skoda Superb Combi Outdoor (sursa - Skoda)

Skoda a prezentat primele fotografii cu versiunea restilizata a Superb Combi Outdoor. Pachetul Outdoor poate fi aplicat oricarei versiuni de motorizare a Superb Combi – mai putin Greenline – si consta in protectii suplimentare din plastic pe caroserie si suspensie usor inaltata, facand ca masina sa fie mai usor de exploatat pe timp de iarna si in zone in care conditiile de drum nu sunt perfecte.

Skoda Superb a fost relansata in 2001 si a stat pe piata pana in 2008, iar in 2008 a fost introdusa generatia care se afla si acum la comercializare, dar care din 2013 beneficiaza de un facelift. Numele Superb a mai fost folosit de Skoda in perioada 1934-1949.

Skoda Superb Combi porneste de 20.540 Euro cu TVA in Romania si poate ajunge la peste 42.500 euro cu TVA, fara optionale. Pachetul Outdoor costa circa 1.500 Euro cu TVA. El poate fi asociat doar caroseriei Combi (break).

Skoda Superb Combi Outdoor (sursa - Skoda)

1 comentariu

Klaus_CT 25 ianuarie 2014 - 14:41

Skoda Superb, in varianta L&K poate sta cu usurinta alaturi de modele premium cu pretentii. Varianta Combi, dar in special Combi Outdoor, este genul de masina pe care o cumperi, o tii 8-10 ani, dupa care o vinzi cuprins de remuscari ca te-ai despartit de ea. 🙂
Super Combi Outdoor este MARE. Mare pe interior, impunatoare pe exterior, o masina perfecta pentru familie, in care incarci orice, de la geamantane, la caruciorul copilului, pungi, pungute si diverse alte chestii necesare unor drumuri lungi si nu numai. O astfel de masina are nu doar un grad de utilitate maxim, ci este si foarte bine finisata, performanta si iti asigura un grad de confort superior. Valoarea de revanzare este ridicata, insa Superb nu este genul de masina pe care s-o revinzi dupa 2-3 ani. Ca alternativa, in grupul VAG, se poate opta pentru Passat. Personal prefer Superb. Are finisaje superioare si un pret de achizitie mai convenabil. Superb este considerat un model upper medium class, spre deosebire de Passat.

Reply

Lasa un comentariu