Acasa Revista Presei Revista presei, 19 dec: Masina din Lego facuta de un roman. Opel si Bryan Adams lanseaza un ADAM special

Revista presei, 19 dec: Masina din Lego facuta de un roman. Opel si Bryan Adams lanseaza un ADAM special

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Principalele critici ale marelui public la adresa masinilor electrice tin de pretul prea mare si autonomia prea mica, in timp ce unii acuza si poluarea conexa, rezultata din producerea curentului electric si a bateriilor. Iata ca un recent studiu britanic le da apa la moara detractorilor, deoarece se refera la valoarea la revanzare a masinilor electrice, relateaza ProMotor.ro.

Un tanar din Deva a construit o masina functionala complet din LEGO, titreaza wall-street.ro.

McLaren Automotive, producatorul britanic de masini sport, vrea sa introduca o tehnologie care sa inlocuiasca stergatorul clasic de parbriz, introdus de Mary Anderson in 1903, scrie Yahoo Autos, informatie preluata de Ziarul Financiar.

Mercedes suplimenteaza programul de lucru din 2014, titreaza voom.ro.

Opel si Bryan Adams lanseaza o editie speciala a modelului Adam. Masina vine cu o nuanta unica de caroserie si o productie limitata la numai 10 exemplare, relateaza Automarket.ro.

Nissan va introduce brandul Datsun in Rusia in luna aprilie 2014, cautand ca atraga clientii tineri si sa-i tina departe de piata second-hand. Datsun Go, ce costa circa 5.000 euro, este primul model ce va fi lansat in Rusia, potrivit informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu