Acasa Ford Bill Ford vine in Europa sa prezinte noul Mustang, plus alte doua surprize

Bill Ford vine in Europa sa prezinte noul Mustang, plus alte doua surprize

de Adrian Mitrea

Bill Ford (sursa - Ford)

Bill Ford, presedintele executiv Ford Motor Company, vine in Europa sa dezvaluie personal noul Mustang, pe 5 decembrie, la Barcelona, Spania, locul fiind special ales pentru a arata lumii ca de acum emblematicul Mustang va deveni o masina globala, comercializata peste tot in lume. De asemenea, pe langa noul Mustang, Ford mai aduce doua surprize. 0-100.ro va transmite de la Barcelona informatii si fotografii, vineri, 5 decembrie.

Evenimentul in care va fi dezvaluit noul Ford Mustang se numeste Go Further si va avea loc la Forum si arena CCIB din Barcelona, in prezenta a 2.500 de invitati: dealeri, angajati si jurnalisti.

„Intrebarea care ne este adresata cel mai des este cand va aduce Ford modelul Mustang in Europa. (…) Suntem foarte bucurosi ca Bill Ford va fi aici pentru a raspunde acestei intrebari si pentru a prezenta extraordinarul nou model Mustang, care va fi disponibil pe piata europeana pentru prima data”, a declarat Stephen Odell, vicepresedinte executiv, Ford of Europe, Middle East and Africa.

Bill Ford va fi insotit la evenimentul „Go Further” de catre Odell, Jim Farley (vicepresedinte executiv, Ford Global Marketing, Sales and Service and Lincoln) si Barb Samardzich (chief operating officer, Ford of Europe).

0-100.ro te invita sa scrii mai jos, in formularul de comentarii, eventualele inrebari pe care le ai pentru executivii de top de la Ford Motor Company si promitem ca vom incerca sa obtinem raspunsuri la ele.

2 comentarii

Klaus_CT 2 decembrie 2013 - 13:19

Salut,

L-ati putea intreba pe stranepotul lui Henry urmatoarele:

1. Cand preconizeaza ca Ford va fi pe plus in Europa.
2. Cand va aparea facelift-ul lui Focus MK3, precum si viitorul Focus MK3 RS.
3. De ce nu ofera Ford tractiune integrala pe Focus ST si daca aceasta tractiune va fi oferita pe Focus RS.
4. Care sunt motivele pentru care Ford schimba atat de des filosofia de design. Aceasta se numeste in continuare Kinetic Design, insa noile modele Ford, printre care si Fiesta sau B Max, au adoptat grila Aston Martin, atragand criticile fanilor.

O zi buna.

Reply
Catalin 3 decembrie 2013 - 01:05

Despre Mustang :

Ce motorizari vor fi disponibile in Europa/Romania ?
Cand va fi disponibil la vanzare in Europa/ Romania ?
Va fi oferita cutia automata si in Europa/Romania ? ( eu sper ca da, contrar tembelismului european/romanesc care nu intelege avantajele cutiei automate, in special in orase cu trafic aglomerat)
Cu cat la % va fi mai mare pretul in Europa fata de SUA si cum justifica diferenta respectiva ? Fara raspunsuri bulshit gen " costuri de import si distributie mai mari bla bla bla. Sa dea un raspuns argumentat economic real.
Va mai fi disponibila culoarea Grabber Blue ?
Multumesc.

Reply

Lasa un comentariu