Acasa Mitsubishi Mitsubishi recheama pick-up-uri L200 vandute in Romania pentru trei probleme distincte: scaune, bratele suspensiei si arborele cardanic

Mitsubishi recheama pick-up-uri L200 vandute in Romania pentru trei probleme distincte: scaune, bratele suspensiei si arborele cardanic

de Adrian Mitrea

Mitsubishi L200 (sursa - Mitsubishi)

Mitsubishi recheama in service 449 de pick-up-uri L200 vandute in Romania pentru a verifica si, eventual, remedia o problema cu scaunele din fata care au reglaj electric. Un numar de 242 de L200 sunt rechemate pentru probleme la bratele suspensiei fata, iar 23 de unitati pot avea probleme la arborele cardanic fata, a anuntat importatorul, M Car Trading.

In ceea ce priveste problema cu scaunele, exista posibilitatea ca din cauza formei improprii a ornamentului butonului de actionare electrica a spatarului, acesta sa ramana blocat in pozitia „actionat”, provocand supraincalzirea motorasului electric de comanda al reglajului spatarului scaunului fata. Reparatia consta in verificarea functionarii si inlocuirea ornamentului butonului de actionare a spatarului. Daca este cazul va fi inlocuit mecanismul in intregime.

Bratele suspensiei fata pot avea suduri prea slabe si este posibil ca acestea sa cedeze. Acest lucru a fost posibil in urma unor erori aparute in timpul procesului de fabricare a bratelor inferioare fata. In cazul in care sudurile cedeaza, se poate ajunge la deplasarea nedorita a autovehiculului in stanga sau in dreapta, putand afecta stabilitatea vehiculului in timpul condusului.

In fine, la arborele cardanic fata exista tot o problema cu sudura. In cazul in care aceasta cedeaza provoaca imobilizarea masinii.

Ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service, remedierea defectelor va fi facuta gratuit. Clientilor vizati li s-au trimis scrisori de rechemare in service. De asemenea, pentru a verifica daca masina ta este vizata, poti oricand contacta un dealer Mitsubishi.

Printre marcile care au mai anuntat rechemari in tara anul acesta se numara Fiat, Audi, Ford, Lexus, Toyota, Volkswagen, Mercedes-Benz, Kia, Hyundai, Maserati, Mazda, Nissan si Renault.

Lasa un comentariu