Acasa Foto Noul Mercedes-Benz Clasa C, deconspirat inainte de lansarea din 2014

Noul Mercedes-Benz Clasa C, deconspirat inainte de lansarea din 2014

de Adrian Mitrea

Mercedes-Benz Clasa C 2014 (sursa - worldcarfans.com)

Noua generatie a Mercedes-Benz Clasa C este gata de lansare, iar cele mai noi poze spion dezvaluie design-ul exterior al masinii, in totalitate, asta dupa ce poze cu interiorul au fost publicate in mod oficial de Daimler, iar cateva informatii despre tehnologiile cheie au fost de asemenea comunicate in urma cu o luna.

Noul Clasa C va fi lansat la inceput de 2014, beneficiaza de head-up display, cea mai usoara caroserie din segment, aer conditionat cu reglare dupa GPS si touchpad. Mai multe poze spion cu masina complet descoperita pot fi vazute AICI.

Mercedes-Benz descrie noua Clasa C Sedan utilizand termeni precum senzual si modern. In ceea ce priveste greutatea, noul model va fi cu pana la 100 kg mai usor decat cel care va iesi din productie.

click aici pentru galeria foto

Standard, noua Clasa C Sedan va fi oferita cu suspensie conventionala (metalica), dar optional va fi disponibila si o suspensie pneumatica (AIRMATIC), pentru ambele punti, fiind singurul model din segmentul sau care poate fi echipat cu asa ceva.

O alta noutate este ca scaunul din dreapta-fata poate detecta prezenta unui scaun special pentru copil si dezactiveaza automat airbag-ul, iar cand dispozitivul de fixare pentru copil este scos, airbag-ul se activeaza din nou automat.

In ceea ce priveste instalatia de climatizare, aceasta are functie de recirculare automata aerului comandata de GPS, astfel ca recircularea este activata la patrunderea intr-un tunel. De asemenea, pe noua generatie Clasa C instalatia de climatizare poate avea tehnologia AIR-BALANCE, care parfumeaza si ionizeaza automat aerul (aceasta tehnologie a debutat pe noua Clasa S in cazul marcii Mercedes-Benz).

Lansata pentru prima data in 1993, Mercedes-Benz Clasa C ajunge la a patra generatie si concureaza pe piata cu modele precum BMW Seria 3, Audi A4, Lexus IS si Infiniti G Sedan.

Mercedes-Benz Clasa C 2014 (sursa - worldcarfans.com)

Lasa un comentariu