Acasa Revista Presei Revista presei, 13 noi: Programul Rabla 2013, suplimentat. 10 sfaturi pentru soferii incepatori

Revista presei, 13 noi: Programul Rabla 2013, suplimentat. 10 sfaturi pentru soferii incepatori

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Ignorand faptul ca Programul Rabla 2013 a fost un esec, Guvernul mai emite o serie de tichete “Rabla” pentru finalul de an. Potrivit unui comunicat AFM, Programul Rabla 2013 va beneficia de o ultima suplimentare a numarului de tichete valorice destinate persoanelor fizice. Astfel, incepand de joi, Administratia Fondului de Mediu (AFM) va distribui inca 3.000 de tichete, scrie autoindustry.ro.

Transportatorii rutieri ameninta cu proteste in decembrie, daca Ministerul Transporturilor nu gaseste solutii de rezolvare a problemelor privind infrastructura rutiera, fiscalitatea exagerata, legislatia din domeniu completata lunar si lipsa de sustinere a activitatii de transport, relateaza wall-street.ro.

Subaru pregateste pentru 2016 un model nou cu sapte locuri, titreaza voom.ro.

Ford Fiesta este cel mai bine vandut model de clasa mica din lume in primele noua luni ale anului, informeaza Automarket.ro.

10 sfaturi utile pentru soferii incepatori, titreaza ProMotor.ro.

In 1913 primul vehicul din lume care putea genera electricitatea necesara aprinderii motorului si luminilor ajungea pe strada. „Bosch-Licht”, primul sistem de iluminare auto din lume implineste 100 de ani, relateaza capital.ro.

Lasa un comentariu