Acasa Foto FOTO: Range Rover cu ampatament marit devine din nou realitate si apare in showroom-uri in martie 2014

FOTO: Range Rover cu ampatament marit devine din nou realitate si apare in showroom-uri in martie 2014

de Adrian Mitrea

Range Rover L (sursa - Land Rover)

Producatorul auto britanic Land Rover lanseaza o versiune cu ampatament marit a SUV-ului premium Range Rover, care va fi disponibila in showroom-uri incepand cu luna martie a anului 2014. Masina are ca tinte principale pietele din SUA, China si tarile arabe bogate.

Pentru acestia din urma Range Rover L are o versiune si mai exclusivista, Autobiography Black.

Spatiul pentru picioarele pasagerilor din spate este crescut cu 140 mm, iar scaunele individuale din spate (optionale) pot avea o inclinare mai mare cu 8 grade fata de cele 9 grade dintr-un Range Rover obisnuit (in total 17 grade), pentru un plus de confort.

click aici pentru galeria foto

Versiunile cu ampatament marit vor fi Vogue, Vogue SE, Autobiography si Autobiography Black. De asemenea, mai tarziu in 2014, va fi oferita si o versiune hibrida, in special pentru China si SUA. Nu este pentru prima data cand Range Rover are o varianta cu ampatament marit. A mai existat si Range Rover LSE, comercializat intre 1992 si 1994.

0-100.ro a publicat in aprilie 2013 un test drive cu noul Range Rover. Poti revedea articolul original AICI sau doar varianta video, mai jos.

Lasa un comentariu